Lauvåsen

Pilates – Familiebolig i barnevennlig område (utsolgt)

Beryllveien 11-15

OM BOLIGEN

I Beryllveien kommer tre flotte nye boliger. Det totale bruksarealet er på 165m2 og skreddersydd for den aktive familie. Her har du mulighet for å kjøre bilen inn i dobbel garasje etter å ha hentet barna på trening, svinger innom sportsboden med utstyret før du lukker deg inn i første etasje. Videre kommer du inn i en hall med direkte adkomst til bad/vaskerom når dagens utstyr skal til vask, og videre inn i romslig åpen stue-/kjøkkenløsning på hele 51m2. Store vinduer og skyvedør i glass kombinert med gjennomlys får man et veldig åpent og lyst miljø med enkel tilgang til hagen foran huset. Det er også mulighet for et soverom i 1. etasje.

I andre etasje finner du tre soverom, bad og loftstue med åpen himling, også den med stor vindusflate som bidrar til den gode romfølelsen. Et perfekt fristed for familiens barn, eller voksne som vil kople av med ei bok mens TV-en står på nede. Foreldresoverommet har egen walk-in-closet, og det er også et felles walk-in-closet- for barnerommene. Fra andre etasje er det utgang til en 24m2 stor takterrasse med flott glassrekke og en romslig hagestue på 17m2. En flott plass å kose seg de sene sommerkveldene, så er det bare å trekke seg inn i hagestuen når det begynner å bli kjølig.

Det er lagt opp vannbåren gulvvarme i hele 1. etasje, og på bad i 2. etasje. Her er det Royal-impregnert kledning, som gir minimalt behov for vedlikehold i fremtiden. Du får kvalitetsløsninger, skreddersydd fra lokale leverandører som Strai Kjøkken, Bademiljø, Elektro Experten – og gode muligheter for å påvirke løsninger og materialvalg.

Praktiske løsninger, smart plassutnyttelse og velfungerende arealer både ute og inne kjennetegner denne boligen.

AKTIVT NÆRMILJØ

Lauvåsen skal bli Norges mest sporty bydel!

Lauvåsen, midt mellom Hamresanden og Dyreparken, skal være et godt sted å bo. Vi legger til rette for en aktiv livsstil som tar i bruk boområdet og omgivelsene rundt. Her har vi bygd Norges lengste hinderløype på mer enn fem kilometer.

Sporty Lauvåsen har også åpnet Kristiansands første Tuftepark til glede for store og små. Her kan man trene utendørs med kroppen som motvekt og finne sitt eget nivå.

Livet vi lever utendørs er avgjørende for hvor godt vi trives i hjemmene våre.

Interiør

Beryllveien 11-15 - interiørbilder

Se bilder

Plantegninger

Beryllveien 11-15 - Plantegninger

Se bilder

Teknisk informasjon

Verdt å merke seg

  • Stor stue- og kjøkkenløsning på 51m2
  • Vannbåren varme i hele 1 etg. og bad i 2. etg.
  • Takterrasse med hagestue
  • Sportsbod
  • Umiddelbar nærhet til lekeplass
  • Stor garderobe / walk-in-closet

Visste du at…

  • Du kan endre på hva du vil?
  • Det ikke koster deg noe å bruke arkitekten vår ved bestilling av hus?