Lauvåsen

Cardio – Moderne bolig i barnevennlig område (1 solgt)

Beryllveien 17-23

OM BOLIGEN

I Beryllveien kommer fire nye stilrene boliger med gjennomtenkte og vedlikeholdsvennlige løsninger. Her får du en helt ny enebolig med opptil fire soverom til en fornuftig pris. Vi har foreslått to forskjellige planløsninger slik at du kan vurdere hva som passer best til din familie. Stue og kjøkken på rommelige 44m2 gir deg en god romfølelse og plass til både vennefest og familiebursdag. Solrik terrasse på 18m2 som er vent mot sør-vest og i direkte tilknytning til stue og kjøkken. En hyggelig plass å tilbringe en hyggelig kveld med venner. Terrassen er overbygd med tak og er utformet for å minimere innsyn fra nabohusene. Fra kjøkkenet er det også en terrasse hvor du kan nyte en kopp kaffe til morgensolen og hilse på naboene.
Hagen er sør- og vestvendt med gode solforhold og god plass til både voksne og barn. Her er det en lun beliggenhet som er godt beskyttet av naturen i terrenget rundt. Samtidig er hagen usjenert av trafikk og innsyn fra vei og nærområdet.
Ved inngangspartiet finner du en ekstra stor sportsbod på 10,4m2 med god plass til dekk, ski og hageredskaper.
Vi har valgt Royal-impregnert kledning slik at du skal slippe å tenke på utvendig vedlikehold i mange år fremover. Kvalitetsleverandører som Boen parkett, Strai kjøkken, Modena fliser, Swedoor, Bademiljø osv. sikrer god materialkvalitet på boligen. I tillegg får du Konsmohus sine solide kvalitetskonstruksjoner med f.eks 20cm isolasjon i yttervegger, isolerte innervegger, og vinduer med 3-lags glass. Det er også foreslått vannbåren varme som oppvarming. En bolig som er klar for fremtiden.

 

AKTIVT NÆRMILJØ

Lauvåsen skal bli Norges mest sporty bydel!

Lauvåsen, midt mellom Hamresanden og Dyreparken, skal være et godt sted å bo. Vi legger til rette for en aktiv livsstil som tar i bruk boområdet og omgivelsene rundt. Her har vi bygd Norges lengste hinderløype på mer enn fem kilometer.

Sporty Lauvåsen har også åpnet Kristiansands første Tuftepark til glede for store og små. Her kan man trene utendørs med kroppen som motvekt og finne sitt eget nivå.

Livet vi lever utendørs er avgjørende for hvor godt vi trives i hjemmene våre.

Eksteriør

Beryllveien 17-23 - eksteriørbilder

Se bilder

Interiør

Beryllveien 17-23 - interiørbilder

Se bilder

Plantegninger

Beryllveien 17-23 - plantegninger

Se bilder

Teknisk informasjon

 • Areal: 125m2
 • Areal alt. løsning: 136m2
 • Soverom: 3/4
 • Bad: 1-2
 • Adresse: Beryllveien 17-23

Verdt å merke seg

 • Åpen stue- og kjøkkenløsning på 44m2
 • Sportsbod og plass til sykler
 • Stor terrasse på hver side av boligen
 • Flott solrik hage og god plass rundt huset

Visste du at…

 • Du kan endre på hva du vil?
 • Det ikke koster deg noe å bruke arkitekten vår ved bestilling av hus?