Lauvåsen

Kiting (utsolgt)

Alt på rett plass

Denne boligen på totalt 174m2 bruksareal er som skreddersydd for den aktive familie. Du kjører bilen inn i carporten etter å ha hentet barna på trening, svinger innom sportsboden med utstyret før du lukker deg inn i første etasje, hvor det kombinerte badet og vaskerommet er strategisk plassert. Skitne trøyer i vaskemaskinen og svette kropper i dusjen.

Herfra har du strake veien inn til husets stue og kjøkken. Den åpne løsningen på nesten 40mgir deg en flott romfølelse. Store vindusflater slipper inn lys og natur. Skyvedører i glass sørger for enkel adgang til hagen foran huset. Et romslig soverom og to boder har også fått plass i husets første etasje.

I andre etasje finner du tre soverom, et bad og en loftstue på rundt 30m2, også den med stor vindusflate som bidrar til den gode romfølelsen. Et perfekt fristed for familiens barn, eller voksne som vil koble av med en bok mens TV-en står på nede.

Fra andre etasje er det utgang til en 35m2 stor usjenert takterrasse med egen hagestuedel. En flott plass å kose seg de sene sommerkveldene, så er det bare å trekke inn i hagestuen når det begynner å bli kjølig.

Praktiske løsninger, smart plassutnyttelse og velfungerende arealer både ute og inne kjennetegner denne boligen.

 

AKTIVT NÆRMILJØ

Lauvåsen skal bli Norges mest sporty bydel!

Lauvåsen, midt mellom Hamresanden og Dyreparken, skal være et godt sted å bo. Vi legger til rette for en aktiv livsstil som tar i bruk boområdet og omgivelsene rundt. Her har vi bygd Norges lengste hinderløype på mer enn fem kilometer.

Sporty Lauvåsen har også åpnet Kristiansands første Tuftepark til glede for store og små. Her kan man trene utendørs med kroppen som motvekt og finne sitt eget nivå.

Livet vi lever utendørs er avgjørende for hvor godt vi trives i hjemmene våre.

Eksteriør

I andre etasje finner du tre soverom, et bad og ei loftstue på rundt 30m2, også den med stor vindusflate som bidrar til den gode romfølelsen. Et perfekt fristed for familiens barn, eller voksne som vil kople av med ei bok mens TV-en står på nede.

Se bilder

Interiør

Den åpne løsningen på nesten 40m2 gir deg en flott romfølelse. Store vindusflater slipper inn lys og natur. Skyvedører i glass sørger for enkel adgang til hagen foran huset.

Se bilder

Plantegninger

Se plantegninger og situasjonskart.

Se bilder

Teknisk informasjon

Verdt å merke seg

  • Carport med dobbel sportsbod
  • Takterrasse med hagestue
  • Lekeplass rett i nærheten

Visste du at…

  • Du kan endre på hva du vil?
  • Det ikke koster deg noe å bruke arkitekten vår ved bestilling av hus?