Lauvåsen

Nøkkelferdige boliger med panoramautsikt (kun 1 ledig)

Med sol til langt på kveld

Her lanserer vi 6 nye boliger på en av de aller beste tomtene i Lauvåsen.

Her er det flott utsikt mot Hånes og Hamresanden, og det er sol til langt på kveld. Det er terasse i begge etasjer, og du kan velge mellom åpen og overbygd terasse. Her nyter du kveldsolen i godt lag, eller en god bok med et øye mot Hamresanden.

På Lauvåsen bygger Konsmohus 6 nøkkelferdige boliger på 153 kvm. Bare ni kilometer fra Kristiansand sentrum ligger Låuvåsen med panoramautsikt mot Hamresanden/Topdalsfjorden.

Alle boligene har en fantastisk 1. etasje med åpen stue og kjøkkenløsning. I boligens stue og kjøkken har du god takhøyde opptil 4 meter som gir en romslig bolig med mye luft.

Turen ut hit fra Kristiansand sentrum tar under ti minutter på den nye motorveien. Her bor du i landlige omgivelser, med et storslagent turterreng og bademuligheter på stranden like i nærheten. Men likevel er det kort vei til såvel effektive bussstoppesteder, som gode butikker og skoler.

Du får en god bolig til en hyggelig, avtalt pris som gir deg god kontroll over kostnadene. Boligen leveres tilnærmet komplett, så det ikke skal komme noen uforventede ekstrautgifter for deg som kjøper.

Når du flytter inn er innkjørselen asfaltert, plenen sådd og boligen malt innvendig og med grunning og mellomstrøk utvendig. Selvsagt kan alle somkjøper tidlig få være med på å bestemme materialvalg og romløsninger i sitt nye hjem.

 

AKTIVT NÆRMILJØ

Lauvåsen skal bli Norges mest sporty bydel!

Lauvåsen, midt mellom Hamresanden og Dyreparken, skal være et godt sted å bo. Vi legger til rette for en aktiv livsstil som tar i bruk boområdet og omgivelsene rundt. Her har vi bygd Norges lengste hinderløype på mer enn fem kilometer.

Sporty Lauvåsen har også åpnet Kristiansands første Tuftepark til glede for store og små. Her kan man trene utendørs med kroppen som motvekt og finne sitt eget nivå.

Livet vi lever utendørs er avgjørende for hvor godt vi trives i hjemmene våre.

Eksteriør

Terasseløsning oppe og nede med glassrekke på terasse som åpner opp for utsikten mot sjøen. Hagen ute har en flott utsikt og kveldsol til etter klokken 22:00 på det lyseste.

Se bilder

Interiør

Boligene er preget av store vinduer og elektriske takvinduer som slipper inn lys og sikrer utsikten.

Se bilder

Plantegninger

Se plantegninger og situasjonskart.

Se bilder

Teknisk informasjon

Verdt å merke seg

  • Tilrettelagt for bevegelseshemmede
  • God lagringsplass
  • Mulighet for hjemmekino
  • Peisovn

Visste du at…

  • Du kan endre på hva du vil?
  • Det ikke koster deg noe å bruke arkitekten vår ved bestilling av hus?