Lauvåsen

Skydive (utsolgt)

Eneboligen som har alt – med flott panoramautsikt

Denne tre etasjers eneboligen på 260m2 har alt det en familie kan drømme om; masse boltreplass for store og små både ute og inne, store romløsninger og egen praktikantdel for utleie. Prikken over i-en er mulighet for 24m2 stor «mancave» i sokkeletasjen hvor far kan innrede sitt eget private verksted eller snekkerbod uten å sjenere andre – eller selv bli sjenert.

Denne boligtypen har fått plass i et skrånende terreng fritt og åpent og høyt over tomtene foran. Det gjør
at de er godt tilpasset terrenget, til tross for høyden.

Praktikantdelen er på 42m2 og ligger i sokkeletasjen, med egen inngang og skjermet uteplass foran. Her er det mulig å ha to soverom.

Hoveddelen har inngang i 1. etasje på motsatt side. Her er det tre romslige soverom, bad og walk-in garderobe.

En trapp leder opp til 2. etasje og boligens over 60m2 store stue og kjøkken. Her er det også funnet plass til et kontor/arbeidsrom og toalett. Boligen har universell utforming og det er klargjort for installasjon av heis i bjelkelaget.

Hoveddelen har en takterrasse på 27m2 med utgang fra stua samt to overbygde verandaer. I tillegg er det egen uteplass ved inngangspartiet bak huset.

Med sin luftige beliggenhet har disse boligene flott panoramautsikt som kan nytes på uteplassene eller innendørs, gjennom glassfasader som går fra gulv til tak.

 

AKTIVT NÆRMILJØ

Lauvåsen skal bli Norges mest sporty bydel!

Lauvåsen, midt mellom Hamresanden og Dyreparken, skal være et godt sted å bo. Vi legger til rette for en aktiv livsstil som tar i bruk boområdet og omgivelsene rundt. Her har vi bygd Norges lengste hinderløype på mer enn fem kilometer.

Sporty Lauvåsen har også åpnet Kristiansands første Tuftepark til glede for store og små. Her kan man trene utendørs med kroppen som motvekt og finne sitt eget nivå.

Livet vi lever utendørs er avgjørende for hvor godt vi trives i hjemmene våre.

Eksteriør

Hoveddelen har en takterrasse på 27m2 med utgang fra stua samt to overbygde verandaer. I tillegg er det egen uteplass ved inngangspartiet bak huset. Med sin luftige beliggenhet har disse boligene flott utsikt til Topdalsfjorden og strendene på Hamresanden.

Se bilder

Interiør

Praktikantdelen er på 42m2 og ligger i sokkeletasjen, med egen inngang og skjermet uteplass foran. Her er det mulig å ha 2 soverom. Hoveddelen har inngang i 1. etasje på motsatt side. Her er det tre romslige soverom, bad og walk-in garderobe.

Se bilder

Plantegninger

Se plantegninger og situasjonskart.

Se bilder

Teknisk informasjon

  • BRA: 256m2
  • Praktikantdel (opsjon): 32m2
  • Stuer: 2
  • Soverom: 5
  • Bad/vaskerom: 4

Verdt å merke seg

  • Klargjort for heis
  • Verksted/mancave på 24m2
  • Stor 27m2 terrasse i tillegg til to verandaer

Visste du at…

  • Du kan endre på hva du vil?
  • Det ikke koster deg noe å bruke arkitekten vår ved bestilling av hus?