Lauvåsen

Yoga (utsolgt)

Rom for det meste

Nye og stilrene boliger med gjennomtenkte og vedlike- holdsvennlige løsninger. Her får du en helt ny enebolig med 4 soverom til en fornuftig pris.

Vi har valgt royalimpregnert kledning slik at du kan slippe å tenke på utvendig vedlikehold i mange år fremover. Kvalitetsleverandører som Boen parkett, Strai kjøkken, Modena fliser, Swedoor, Bademiljø osv. sikrer god materialkvalitet på boligen.

I tillegg får du Konsmohus sine solide kvalitetskonstruksjoner med for eksempel 25 cm isolasjon i yttervegger, isolerte innervegger og vinduer med 3 lags glass. Yoga er en bolig som overgår kravene til isolering med god margin.

Vi har foreslått to forskjellige planløsninger slik at du kan vurdere hva som passer best til din familie. Stue og kjøkken på rommelige 45 eller 52m2 gir deg god romfølelse og plass til både vennefest og familiebursdag.

Romslig terrasse på over 25m2 med pergolaløsning slik at det er enkelt å lage takløsning og med egen bod til hagemøbler og grillen.

Romslig carportløsning med overbygd inngangsparti slik at du ikke trenger å løpe ut i regnet. Her går du også rett inn i bod med god plass til dekk, ski og hageredskaper.

Hagen er sør- og vestvendt med gode solforhold og god plass både foran og bak huset. Her er det en lun beliggenhet som er godt beskyttet av naturen i terrenget rundt.

AKTIVT NÆRMILJØ

Lauvåsen skal bli Norges mest sporty bydel!

Lauvåsen, midt mellom Hamresanden og Dyreparken, skal være et godt sted å bo. Vi legger til rette for en aktiv livsstil som tar i bruk boområdet og omgivelsene rundt. Her har vi bygd Norges lengste hinderløype på mer enn fem kilometer.

Sporty Lauvåsen har også åpnet Kristiansands første Tuftepark til glede for store og små. Her kan man trene utendørs med kroppen som motvekt og finne sitt eget nivå.

Livet vi lever utendørs er avgjørende for hvor godt vi trives i hjemmene våre.

Eksteriør

Hagen er sør og vestvendt med gode solforhold og god plass både foran og bak huset. Her er det en lun beliggen- het som er godt beskyttet av naturen i terrenget rundt. Romslig Carportløsning med overbygd inngangsparti slik at du ikke trenger å løpe ut i regnet. Her går du også rett inn i bod med god plass til dekk, ski og hageredskaper.

Se bilder

Interiør

Smarte løsninger og god plassutnyttelse gjør at denne boligen virker større enn den er. Vi har foreslått to forskjellige planløsninger slik at du kan vurdere hva som passer best til din familie. Stue og kjøkken på rommelige 45 eller 52m2 gir deg god romfølelse og plass til både vennefest og familiebursdag.

Se bilder

Plantegninger

Se plantegninger og situasjonskart.

Se bilder

Teknisk informasjon

Verdt å merke seg

  • To forskjellige valgfrie planløsninger
  • Åpen stue- og kjøkkenløsning
  • Carport med sportsbod og plass til sykler
  • 25m2 terrasse med pergola og bod til hagemøbler
  • Lekeplass rett i nærheten

Visste du at…

  • Du kan endre på hva du vil?
  • Det ikke koster deg noe å bruke arkitekten vår ved bestilling av hus?