Lauvåsen

Unik endetomt med plass på tre sider

Feltspatveien 1 er en stor tomt som gir god fleksibilitet med tanke på både arkitektur og uteområde mot sørvest. Med kort vei til tufteparken og turstier i skogen, er denne ideell for deg som har en aktiv livsstil.

Stor tomt med kort vei til turområder

Feltspatveien 5 byr på muligheter for spennende arkitektur og romslig hage mot sørvest. Kun 70 meter til tufteparken og turstier i skogen.

Flott hjørnetomt på toppen av Moneheia

Kvartsveien 21 sin plassering i en sving gir følelsen av åpenhet og plass rundt tomten. Stor gjesteparkering rett i nærheten, og friområde på en av sidene.

Utsiktsmuligheter og kort vei til naturen

Kvartsveien 31 ligger på toppen av Moneheia, og på tomtene våre her finner man utsikt nesten uansett hvor man beveger seg. Noen meter fra tomten finner du en romslig gjesteparkering.

Unik og romslig tomt og plass til dobbelgarasje

Kvartsveien 33 er en stor og unik tomt med gode solforhold og rikelig med plass til både stort hus og dobbelgarasje.

Nydelig terrasseutsikt uten innsyn

Kvartsveien 34 byr på utsikt til både hav og hei. På andre siden av fjorden ser du Justneshalvøya, og sola har du med deg hele dagen.

En av våre flotteste tomter med panoramautsikt

Kvartsveien 30 byr på alt man kan ønske seg. Her får du bred front mot utsikt som byr på både himmel, hav og hei – og sol hele dagen.

Stor tomt med flotte solforhold i ly for vinden

Monelia 15 gir deg mulighet til å bygge høyt i et lunt område på toppen av Hamresanden, og her er det god plass til dobbelgarasje.

Utsikt og kontakt med naturen

Monelia 34 er en nydelig tomt som ligger innerst i en blindvei, med kort avstand til lekeplass og den frie naturen. Her kan du også bygge smart, og utnytte flott utsikt mot sør og øst.

Umiddelbar nærhet til naturen

Monelia 41 har beliggenhet som gir deg en fantastisk kveldssol, og direkte kontakt med naturen bare ved å se ut vinduet. Både tursti og lekeplass er nærmeste nabo.