Lauvåsen

Stor tomt med kort vei til turområder

Feltspatveien 5 byr på muligheter for spennende arkitektur og romslig hage.

Den er gjennomgående uten andre tomter hverken i øst eller vest, og har derfor begrenset innsyn fra andre eiendommer. Fronten av tomten ligger mot sørvest, hvor du kan planlegge et stort uteområde.

Den aktive familien vil sette pris på at det kun er 70 meter til tufteparken, og inngang til tursti i skogen like ved.

Her kan du bygge hus med inntil 300m2 bruksareal.

Kristiansands mest spennende boområder

Sporty Lauvåsen er omgitt av natur og har Dyreparken, Sørlandsparken og Hamresandens hvite badestrender som nære naboer. Til Kristiansand sentrum er avstanden kort, enten du bruker sykkelekspressveien, tar buss eller kjører bil.

Det er vanskelig å tenke seg en bedre beliggenhet for den aktive familie som vil ha kort vei til det meste; skole og fritidsaktiviteter, butikker og jobb, urørt natur og bysentrum.

Utbygging av Sporty Lauvåsen er i gang. Området er i ferd med å bli en stor og levende bydel øst i Kristiansand. I løpet av de kommende 10-15 årene vil det etter planen bo 4-5000 mennesker her. Området ligger høyt, luftig og solrikt, og mange boliger har utsikt til Topdalsfjorden.

Som en av de største utbyggerne, har vi i Konsmohus sikret oss åtte attraktive områder på Lauvåsen. Her tilbyr vi fire arkitekttegnede boligtyper av ulik størrelse og utforming på romslige tomter på rundt 500 kvadratmeter. Alle har praktiske løsninger som gjør travle dager litt enklere for de som bor her.

Det skal være godt og lettvint å bo på Lauvåsen – midt i blinken, faktisk.

 

Bilder fra nærområde

Vi legger til rette for en aktiv livsstil som tar i bruk boområdet og omgivelsene rundt. Her skal vi blant annet bygge Norges lengste hinderløype på mer enn fem km (planlagt ferdig 2017). I løpet av 2016 settes det i tillegg opp en Tuftepark til glede for store og små.

Se bilder

Verdt å merke seg

  • Storrelse: 863m2
  • Stor fleksibilitet
  • Tuftepark og turstier i skogen like ved
  • Mulighet for hage mot sorvest
  • Lekeplass rett i naerheten

Skal du bygge bolig?

Da kan det være greit å vite at Konsmohus bygger huset akkurat slik du ønsker deg det.

Du må gjerne ta utgangspunkt huskatalogen vår, for å justere derifra. Det koster nemlig ikke noe ekstra å benytte seg av vår arkitekt.

Lyst å vite mer?

Vi holder gjerne privat visning. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Nils Andersen
Boligkonsulent
Telefon: 415 08 581
E-post: nils.andersen@konsmohus.no