Lauvåsen

Unik endetomt med plass på tre sider

Feltspatveien 1 skiller seg ut fra de andre fordi den er stor og legger tilrette for stor fleksibilitet med tanke på hva slags hus man kan bygge. Med bred front får du ingen andre tomter i umiddelbar nærhet til fremsiden av huset.

Tomten kan utnyttes ved å planlegge stor hage mot sørvest, og gir samtidig muliget for en stor og flott fasade på drømmehuset ditt.

Her kan du bygge hus på inntil 300m2 bruksareal.

Hvis du liker en aktiv livsstil, kan du glede deg over kort avstand til tufteparken (kun 70 meter unna), og inngang til tursti i skogen rett ved.

Kristiansands mest spennende boområder

Sporty Lauvåsen er omgitt av natur og har Dyreparken, Sørlandsparken og Hamresandens hvite badestrender som nære naboer. Til Kristiansand sentrum er avstanden kort, enten du bruker sykkelekspressveien, tar buss eller kjører bil.

Det er vanskelig å tenke seg en bedre beliggenhet for den aktive familie som vil ha kort vei til det meste; skole og fritidsaktiviteter, butikker og jobb, urørt natur og bysentrum.

Utbygging av Sporty Lauvåsen er i gang. Området er i ferd med å bli en stor og levende bydel øst i Kristiansand. I løpet av de kommende 10-15 årene vil det etter planen bo 4-5000 mennesker her. Området ligger høyt, luftig og solrikt, og mange boliger har utsikt til Topdalsfjorden.

Som en av de største utbyggerne, har vi i Konsmohus sikret oss åtte attraktive områder på Lauvåsen. Her tilbyr vi fire arkitekttegnede boligtyper av ulik størrelse og utforming på romslige tomter på rundt 500 kvadratmeter. Alle har praktiske løsninger som gjør travle dager litt enklere for de som bor her.

Det skal være godt og lettvint å bo på Lauvåsen – midt i blinken, faktisk.

Bilder fra nærområde

Vi legger til rette for en aktiv livsstil som tar i bruk boområdet og omgivelsene rundt. Her skal vi blant annet bygge Norges lengste hinderløype på mer enn fem km (planlagt ferdig 2017). I løpet av 2016 settes det i tillegg opp en Tuftepark til glede for store og små.

Se bilder

Verdt å merke seg

  • Størrelse: 685m2
  • Stor tomt med bare én tilgrensende tomt
  • Kort vei til tufteparken og flotte turstier i skogen
  • Mulighet for hage mot sørvest
  • Lekeplass rett i nærheten

Skal du bygge bolig?

Da kan det være greit å vite at Konsmohus bygger huset akkurat slik du ønsker deg det.

Du må gjerne ta utgangspunkt huskatalogen vår, for å justere derifra. Det koster nemlig ikke noe ekstra å benytte seg av vår arkitekt.

Lyst å vite mer?

Vi holder gjerne privat visning. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe.

Nils Andersen
Boligkonsulent
Telefon: 415 08 581
E-post: nils.andersen@konsmohus.no